Det är också viktigt attäta sunt och heller inte snålapå det goda i livet. Därför försöker jag ge mig själv och min familjbramatvanor, men ibland så äter vi ju tyvärr skräpmat också, även om det är ytterst sällan förstås
Bästadesserten. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigtsomduutan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktoseller ägg
Spelarliksom ingen roll attjag åt en bit igår, jagtarglatt en bit till idag. Hur jag än vrider och vänder på det så kommerjagbarafram till en slutsats och det är attkladdkaka är gott
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Serverasoppan med bröd. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fint strimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Dettagoda ni ser på fotot ovan är en efterrättsvariantavmugcake, men somjagserveradepå en tallrik med ekologiskahallon och valnötter, samt en choklad- och Bailey Irish Cream - sås
Smält sedanchokladen och blanda den noga med äggmassan. Standardmjölk. Strö råsocker över puddingarna och "bränn av" dem med gasbrännare så att täcket blir knäckigt, alternativt högt upp i ugnen på grill och hög värme
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt attskörda de allraförsta krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- ellerefterrättskakasom är både glutenfri och mjölkfri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.