Egentligen ska man sila vätskan med vinäger och vispa ner äggula i såsen över ett vattenbad men det hoppar jag alltid över och så använder jag stavmixern för att vispa och göra såsen slät, fungerar varje gång
Finhacka schalottenlöken. Hetta upp smöret i en kastrull och stek schalottenlöken någon minut. Tillsätt torkad dragon, vitvinsvinäger, vatten och vitpeppar i kastrullen
Smaka av med citron. Genom att hälla i det kalla smöret reglerar du även temperaturen på bearnaisesåsen så att den håller sig mellan 40 och 60 grader. Blir det för varmt tag av kastrullen omedelbart från vattenbadet och häll i 1 msk vatten och rör om
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Alla-hjärtans dag idag så jag vill börja med att önska er en riktigt trevlig sådan. En rätt som jag gjorde för nån helg sedan är denna goda fläskfilégratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.