Enkel focaccia, Leilas recept
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g färsk jäst, 0,5 förp
  • 3 dl vatten, ljummet
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 msk honung
  • 1 msk flingsalt
  • 7 dl vetemjöl special
  • olivolja, till plåten och utbakning
  • flingsalt, till plåten och utbakning
  • 1 sats focacciadeg (se grundrecept)
  • 250 g körsbärstomater, på kvist
  • 250 g gula cocktailtomater
  • 1 kruka färsk basilika
  • 4 kvistar färsk rosmarin
  • 200 g svarta oliver
  • 2 msk fänkålsfrö
  • 3 rödlök
  • Grundrecept focaccia25 g färsk jäst, 0,5 förp 3 dl vatten, ljummet 0,5 dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt 7 dl vetemjöl special olivolja, till plåten och utbakning flingsalt, till plåten och utbakning
  • Focaccia med körsbärstomater och basilika1 sats focacciadeg (se grundrecept) 250 g körsbärstomater, på kvist 250 g gula cocktailtomater 1 kruka färsk basilika olivolja, till plåten och utbakning flingsalt, till plåten och utbakning
  • Rosmarinfocaccia1 sats focacciadeg (se grundrecept) 4 kvistar färsk rosmarin olivolja, till plåten och utbakning flingsalt, till plåten och utbakning
  • Oliv- och fänkålsfocaccia1 sats focacciadeg (se grundrecept) 200 g svarta oliver 2 msk fänkålsfrö
  • Rödlöksfocaccia1 sats focacciadeg (se grundrecept) 3 rödlök olivolja, till plåten och utbakning flingsalt, till plåten och utbakning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.