Focaccia, grundrecept. Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Tillsätt lite vetemjöl i taget och arbeta samman till en deg och knåda den i cirka 5 minuter
Ingredienser Portioner. 1 bröd 25 g jäst 2 1/2 dl vatten 6 - 7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar ca 400 g) 1/2 tsk salt 1/2 dl olivolja 1 msk havssalt 2 kvistar rosmarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Spröda och luftiga baguetter som toppas med lite flingsalt. Passar perfekt till en soppa eller sallad. Goda att servera med bara lite smör eller en god olivolja
Focaccia, grundrecept. Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Tillsätt lite vetemjöl i taget och arbeta samman till en deg och knåda den i cirka 5 minuter
Förra veckan spelade jag och några tjejkompisar golf, och efter det åt vi mat hemma hos mig. Detta är en riktigt mysig tradition vi skapat oss, vi fyra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.