I en perfekt värld skulle jag alltid komma ihåg att tinafiskeni kylen innan den tillagas, men eftersom världen inte är perfekt så händer det att jag glömmer
Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkelfiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Rivpotatis, morötter, palsternacka och lök på en mandolin eller på de stora hålen på ett rivjärn. Ha ner allt i en skål och blanda ihop med ägg, grädde och kryddor
Riktigtenkelt, uppskattat och gott bröd blev det. Idag på jobbet bakade jag lite bröd med barnen, ja ni hör ju själva, hinner man inte baka hemma gör man det på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.