Det är gott med något lite syrligt till den söta mjölkchokladgräddenoch kakan. Under årens lopp har jag bakat många olika tårtor, varianter på varianter, och de har ärlig talat inte altid levt upp till mina förväntningar
Hittade denna på nätet för ett par år sedan och sedan dess har vi gjort den många gånger - ser fram emot att få äta den idag eftersom mannen i mitt liv lovat fixa den efter sin löpning
En snabblagad, enkeloch mättande lunch helt enkelt. Blanda i lite klippt, färsk basilika i omelettsmeten och fyllde med smulad fetaost, halverade körsbärstomater, oliver och surkål
Fredag ochden kom precis lagom, kände att jag behövde lite helg. Inga speciella planer för helgen mer än att vi får lite fikagäser på söndag och sen blir det en del träning
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kärna ur gurkan och strimla den fint. Blanda miso och äggula och vispa i oljan lite i taget. Gör små ägg av tartaren med två skedar genom att ta upp en sked tartar och skrapa av den med den andra skedenoch sedan upprepa
Denna går utmärkt att baka och sedan frysa in för senare montering. Du kan välja att använda ekologiska ingredienser och välja själv vilka ingredienser man stoppar i kroppen
Den här blev det mycket mat utav och så sköter det sig självt i ugnen, alltså perfekt vardagsmat. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Dela citronen på längdenoch gröp ur innehållet i en skål. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.