Det måste ju inte vara oxfilé tillnyår. En rödvinssås är gott till och den kan du också förbereda och sedan värma upp innan du blankar av den med en smörklick
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration tillnyårsmaten
Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
En snabb och så enkel laxsås som vi just har inmundigat med lite pasta till. )Men som sagt var så är vi inga vädersiare så därför beger vi oss istället över till det vi kan, nämligen laga mat
Ett superenkelttilltuggtill glöggen är dessa pepparkakspinnar som serveras med en ädeloströra. Låt pepparkakspinnarna svalna och servera dem sedan tillsammans med ädeloströran
Börja med att mixa kakorna (med fyllningen och allt), till smulor i en mixer. Sen kan du forma smeten till bollar (om du vill ha vanliga runda cake pops) eller platta ut mellan lite bakplåtspapper
Har ni inte bestämt vad ni ska äta till varmrätt på nyårs, kommer här några tips. Dessa går att äta antingen som huvudrätt eller som tillbehörtill t ex kött
men för bövelen, kom med ett enkelt tips då. Först ut är kolapaj med flingsalt, till det en yoghurt smaksatt med florsocker och sen några röda vinbär till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.