Servera äppelpajenmed vaniljsås, vispad grädde eller glass. Blanda äpplen med socker och kanel och lägg i en smord ugnssäker form (Gillar du kanel så kan du utan problem ta i lite extra
Riv mandelmassan och blanda den med äggen och mjölken. Nagga med en gaffel. 1250 g mandelmassa. 1Tryck ut den i en form med löstagbar kant, cirka 22 centimeter i diameter. 1Servera gärna med vaniljsås eller lättvispad grädde
Ingredienser Portioner. 1 sats Fyllning 5 äpplen (fasta, syrliga) 1 dl socker 1 msk kanel Pajdeg 1 1/2 dl vetemjöl 1 1/2 dl socker 100 g smör eller margarin Till servering glass eller vaniljsås Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera äppelpajenmed vaniljsås, vispad grädde eller glass. Blanda äpplen med socker och kanel och lägg i en smord ugnssäker form (Gillar du kanel så kan du utan problem ta i lite extra
Blanda äpplena med kanel och sockerblandningen. Serveras direkt med vaniljsås eller vaniljglass. Återigen ingredienser man har hemma i skafferiet - bara att börja baka
Servera äppelpajen ljummen med tex. (Använd elvisp, matberedare eller nyp ihop degen med fingrarna). Det här är en enkel och verkligen supergod äppelpaj som är lätt att göra
Smörj pajformens botten med lite smör, inte mycket alls. Detta är en enkeläppelpaj och kräver inte så mycket jobb eller förarbete, kan du skala och skiva två äpplen
Så enkelt att göra egen så färdigköpt behövs inte alls längre. Ikväll blev det räkor med bland annat aioli och till efterrätt semlor med hemmagjord mandelmassa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.