Ersätt mjölet med potatismjöl. Klä en långpanna 30 x 40 cm med bakplåtspapper. 1Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. 1Bred ut smeten jämnt i långpannan med hjälp av en slickepott. 1Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper. 1Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. 1Rulla ihop kakan med hjälp av papperet, från långsidan
Kakan består av en härligt spröd botten, en krämig kolafyllning som toppas med en len mjölkchoklad. När kolan är ljusgul och tjock, och släpper kastrullens kanter är den klar
Imorgon är det dags att gå till jobbet igen och då börjar vi med en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bli roligt att börja jobba igen
Denna vecka känns verkligen upp och ner, eftersom jag är på resande fot med jobbet. Här är ett recept på smarrigt recept med päron och kola i kombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.