Börja med fyllningen för att den ska hinna svalna innan du bakar in den i pirogerna (det är viktigt, annars avger fyllningen så mycket kondens att pirogerna blir blöta)
Jag gjorde två varianter på pirogerna, en medköttfärsfyllning och en med ost och skinka. Blanda därefter ner salt och olja och arbeta in mjölet efterhand, gärna med maskin
Bakad sötpotatis medköttfärsfyllning och chevré. Som vanligt fasade jag något inför vad jag visste skulle komma när jag med tunga steg begav mig mot gymmet, känslan inför benpassen är alltid speciell, en skräckblandad förtjusning
Dela en zucchini på längden och gröp ur kärnhuset med en sked. Servera med en god sallad. Då det blev mycket köttfärssås över igår så fick det idag bli köttfärsfyllda zucchinis
Dumplings är jättelätt att göra och smakar kanongott med lite sallad, alger och en stark sås. Strimla vårlöken fint och hacka chilin, blanda köttfärsen med resten av ingredienserna
Smaka av med senap, salt, peppar, soja och fond. Gör under tiden köttfärsfyllningen. Pensla kanterna med ägg, lägg på lite fyllning i mitten och vik degen dubbel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.