Blanda med händerna och gör bollar. Dekorera med en halv cashewnöt eller en bit choklad. Jag var på ett event hos Röhnisch och smakade dessa supergoda "Rawfoodbollar"
200 g hasselnötter, utan skal 16 dadlar, urkärnade 2 msk kokosolja 2 msk raw kakao eller vanlig kakao 2 tsk agavesirap (eller honung) riven kokos, till garnering
Jag har till dagens energibollar också haft i. Eftersom denna helg helt är vigd åt Yin Yoga Teachers’ Class Training på underbara Happy Buddha Yoga Studio – behöver jag fylla på med energi titt som tätt
Glöm inte att kärna ur dadlarna. RAWFOODBOLLARMED SMAK AV CITRON OCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var med och sen är ju citron och lakrits partners in crime liksom
Klä en ugnsplåt med bakplåtspapper och bred ut purén så jämt det går. ( Jag har även sett att vissa använder dadlar som sötning vilket jag inte har testat
Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här rawfoodchokladbollarna
Vem gillar inte kokosbollar. Rulla till bollar och rulla i kokosflingor. 12 st dadlar, urkärnade. Mellanmål, Rawfood, Sötsaker 1,5 dl sötmandel. 12 st dadlar, urkärnade
min började till slut att ryka för att den fick jobba så hårt med nötterna och dadlarna. Det här är mitt tredje försök medrawfood-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga
När man blötlägger nötter och fröer väcks de till liv och från att ha varit torkade (sovande) så blir de levande och fulla med energi och livskraft – levande föda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.