Enchiladas med kyckling och bacon
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förp tortillas (stor)
  • 11 pkt bacon
  • 12 st kycklingbröst
  • 11 hackad gul lök
  • 1 Ca 100 g färska champinjoner
  • 11 tärnad röd paprika
  • 1½ påse Taco- eller Chili seasoning mix
  • 11 burk Chunky salsa
  • 11 påse Cheddardip
  • 1½-1 dl vispgrädde
  • 12 dl mjölk (standard)
  • 12 dl riven ost av valfri sort
  • 11 förp tortillas (stor) 1 pkt bacon 2 st kycklingbröst 1 hackad gul lök Ca 100 g färska champinjoner 1 tärnad röd paprika ½ påse Taco- eller Chili seasoning mix 1 burk Chunky salsa 1 påse Cheddardip ½-1 dl vispgrädde 2 dl mjölk (standard) 2 dl riven ost av valfri sortSätt ugnen på 225 grader. Stek bacon och kyckling. Skär i små bitar. Lägg i en gryta. Fräs lök, champinjoner och paprika. Lägg över i grytan. Tillsätt kryddmix, 1 dl salsa och grädde. Rör om och låt sjuda på svag värme ca 10 minuter. Fördela blandningen äver tortillabröden och rulla ihop. Lägg med skarven neråt o smord eldfast form. Vispa ner cheddardip i kall mjöllk. Tillsätt 1 dl salsa. Häll såsen över rullarna och strö över osten. Gratinera ca 15 minuter. Servera med salsa och en sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.