Hacka lök och vitlök och stek på låg värme i lite kokosolja tills dom mjuknat. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Idag är det en hel del på den där to-do-listan. Och jag antar att jag kommer vara rätt slut när jag kommer hem, i alla fall såpass att jag förmodligen inte har någon större lust att ställa mig och laga ensenare lunch
Oftast är det bilden på rätten som jag dras till. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
Hoppas att ni alla har haft en bra början på helgen. D Och jag fick börja den på bästa sätt, genom att baka tårta till en av auktionsvinnarna i densenasteinstagramauktionen där samtliga intäkter oavkortat gick till ett barnhem i Somalia
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Jag köper ibland hem ingredienser som jag inte har någon direkt plan för och sedan får jag se vad det blir
Fick ett mail på förmiddagen idag där det kort och gott stod. Därefter följde en rad ingredienser. Med de ingredienser som fanns med där var jag inte svårövertalad
Dukningen fick gå i vitt, grönt och rosa för att matcha menyn. Rara Pernilla med bloggen Flower of fame mailade mig receptet på deras nyårsmiddag som jag tyckte såg oerhört god ut, receptet är från Håkan Larssons kokbok Fredagkväll med mat och vin, men jag funderade på vid vilket festligt tillfälle jag skulle kunna laga denna festmåltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.