Jag är ju en sådan där som gärna flätar hår, så varför inte att vackert matbröd. Idag var jag sååå otroligt sugen på att baka ett gott matbröd… en längre tid så har jag varit sugen på att fläta ett bröd
Jag har ju berättat för er att jag fick en tårtring i present. Efter det har jag varit ivrig att använda den när jag bakar systerkaka, idag blev det äntligen av
Ja, det är återigen ny vecka och nya projekt. Jag ska försöka ta mig igenomkonferensens alla dagar utan att bara leva på kakor och godis, som brukar stå lite här och där för att alla ska hålla sig vakna genom alla föredragen
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.