Vårens LCHF. en isglass. Nu när solen börjar värma och vårens goda glassar börjar fresta ute i butikerna så tänkte jag dela med mig av min goda isglass
Envårig primör. « Tillbaka till bloggen. Åh vad jag älskar våren och när allt börjar spira. Just nu befinner jag mig i en euforisk bubbla där ätbara ogräs och växter tar all fokus
På Valborgsmässoafton bjöd vi våra gäster på en av våra favoriträtter, raclette. I tisdags stekte vi fläskytterfilé ovanpå hällen och till de små spadarna fanns det mycket smått och gott att välja bland
Idag har solen strålat och nu känner jag verkligen att våren är på gång. Ännu en anledning till att jag ville laga just den här rätten idag var att min goda vän Ulrika nyligen har kommit hem från en resa till Los Angeles
En stor del av vårt kostintag i dag består av bröd, gryn och flingor, rent och skärt sädesslag i olika former och tappningar och vi är sedan barnsben lärda att det här är någonting viktigt, nyttigt och någonting vi bör inkludera i vår kost i en relativt stor omfattning för att må bra
Den känns så himla vårig på något sätt. Jag tror att när jag är och handlar så tror jag att de är slut och så är de inte det…så det blir alltid en lika trevlig överraskning när jag kommer hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.