Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Varvade ävenmeden röra av naturell kvarg och hallon. Vet inte hur ni tycker att det låter men det var riktigt smarrigt och det är något jag tror att jag kommer fortsätta med
nu på Facebook vet redan att jag föll til föga för de frestande högarna av sparris som saluförs på Hötorget, och i lördags kom jag således hem med två rejäla knipen sparris
Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp aven ballongvisp i det vita vinet. Mixa två nävar bladspenatmeden vitlöksklyfta och lite citronsaft
Blanda och tryck ut i en form med löstagbar kant. Det har varit så underbart vårväder dom senaste dagarna och då kan man bli så sugen på våriga bakverk
Nu hade det varit lägligt att ge er ett recept på en stormkaka (ni som har läst Kalle Katt av Richard Scarry för era barn vet vad jag pratar om) men jag bjuder istället på enfrusen cheesecake meden söt och krämig kolasås på en knaprig och smarrig chokladcookiebotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.