Det var precis så att jag fick ihop tillen paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika påbalkongen i kvällssolen
Fick den här rättenöppen Lasagne med spenatoch mandelpesto av min väninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med påmiddagenoch nu bjöd jag dentill några andra vänner
Detta var en mindre variantpå melon så det blev bara tre stjärnor. ochtill huvudrätt så fick de de små potatisrosorna och helstekt fläskfilé utan parmainlindning eftersom de inte är så himla förtjusta i det
Använd eftervärmen för att steka på brödet lite, och jag stekte även tomaterna, mycket gott. Jag känner att jag vill dela med mig om hur lätt det är att variera vegobiffar smakmässigt, hur enkelt det är fixa och hur gott det blir
Koka blandingenpå svag värme tillsfrukten blivit mjuk och mosat sig. Häromdagen var det dags för att använda upp mina sista plommon ochtillsammans med lite äpplen kokades dessa ihop till ett jättegott mos
vara utan. Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag tilloch med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Skala och hacka löken, stek mjuk utan att den tar färg. Den gamla klassikern som fått ny kostym är nämligen Biff Rydberg som ju vanligtvis brukar kockas tillpå oxfilé (här hittar ni ett recept på det), men som vi fick för oss att göra på filé av vildsvinskött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.