Jag har inte alls mycket energi till att stå i köket och laga mat nu när det är så varmt. Det blir mest fräscha sallader som man står sig länge på och idag blev det inget undantag utan vi åt en grön härlig sallad med färdig grillad kyckling
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Det kan vara lite olika hur många, ett par i veckan eller ibland en om dagen. Jag älskar hur man piggnar till och känner sig ren på insidan att få i sig så mycket klorofyll, vitaminer och näring på en och samma gång
Soppa har blivit en stor del i mitt matlagningsliv. Soppa är en uppskattad lunch och något som de flesta gillar och tankarna på ett soppkök är inte långt borta…
Som ni säkert vet redan vid detta lag så är smoothies en vanlig syn på mitt frukostbord. gröna smoothies som är fullproppade med klorofyll (som tydligen är bra för en)
The post Superboostande Grönt och Skönt Råsaft recept appeared first on Råsaftcentrifugen. Den här gröna juicen innehåller selleri och broccoli som vid första anblicken kan verka avskräckande
Nyss hemkommen från Paris där julen var allt annat än vit. Paris är verkligen ljuvligt i juletider. En tradition för mig är att gå till Notre Dame och titta på den stora vackra granen, stämningen är verkligen magisk
Kavlas sedan ut på längden. Mandelmassan rullas till en lång rulle och läggs mitt på mördegen. Degen vikes runt massan och läggs med skarven neråt på plåten
För ganska exakt ett år sedan var jag på Michaels bokreleaseparty av kokboken Mat under bar himmel. En underbar inspirationskokbok men många vackra bilder från västkusten och härliga recept och tips på picknickmat mm
Det känns som jag inte gjort något annat än att plugga inför tentan som kommer nu på torsdag. Jag längtar verkligen tills nästa vecka då man kan få lite tid över att göra annat än att bara plugga
Jag köpte en hel famn med grönkål häromdagen och har allsköns idéer om vad jag ska göra med den. Här kommer ett första resultat som passar till en god lunch eller varför inte som en aptitretare
Strimla rödkålen fint och dela blomkålen i små buketter. Skär körsbärstomaterna i halvor eller kvartar och hacka moroten i stavar alternativt skiva i mandolin
I alla fall om man pratar om spenatsoppa. ) Jag tycker oftast att de enklaste sopporna är det godaste. Bara att mixa en god grönsak med buljong och enliten skvätt grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.