Tänk dig en plats full av tid till annat då den elektriska grytan puttrar på med veckans matlådor. Nedan följer tre höstkok som kan omvända den mest bestämda snabblagare till en organiserad långkokare
jag hittade i min receptbok med urklipp ett skojigt recept som verkade passa till hösten. kikade som vanligt runt bland andra bloggar under veckan och hittade då hos remsan ett liknande recept, tänkte att jag ändå skulle ge mig på det, men som de flesta brukar göra med andras recept så vill man gärna testa med sin egna touch
Efter två härliga rundor i svampskogenden här veckan har jag åter fyllt på mina lager i frysen. Färdig förvällda och perfekta att ta fram när lusten faller på
Det här är enspännande och lite hemlig krydda. Det blev nämligen ett riktigt detektivarbete att ta reda på vad det var för krydda och vad den används till
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.