Lite som det var i somras faktiskt, när helgen kom försvann solen. Lars hade utomhusprojekt på agendan i dag, som nu inte blir av på grund av det här vädret
Men vad gör man när ens andra halva ringer och säger ”Jag är sugen på Prinsesstårta. Hade inte tänkt baka något speciellt just för Halloween och framför allt inte en tårta
I detta lager ska du försöka få till enslags kupolform som sedan bestämmer hur rund tårtan kommer att bli (på det översta lagret ska man bara ha ett tunt lager grädde)
Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening
Genast drabbades jag av ett slags tvångsmässigt testbehov. Tidigare i somras var jag förbi Fram som utanför dörren hade lagt fram små påsar med en för mig helt okända bladgrönsak
Om man vill göra stora figurer på en tårta så är det god idé att göra dem rice krispie treats, Framför allt väger de inte så mycket som de skulle ha gjort om den var gjord i enbart sockerpasta
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.