Klä en form med bakplåtspapper. Smält margarinet och blanda detta med kexsmulet. Som jag skrev förra veckan så bakade jag ju encheesecake och bjöd familjen på, här nedanför kommer receptet
Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening
I vilket fall så är det som en stor mazarin meden diskretare och mildare smak än en vanlig mazarin. Men, jag har aldrig någonsin bakat egna mazariner pga det knappast längre går att få tag på mazarinformar
Har ett recept på frozencheesecake som jag bara måste dela med mig av. Vispa grädden ihop med vaniljsockret i en bunke och vispa äggulorna med sockret i en annan
Åh, vad gott det är medfrusencheesecake. I söndags bjöd jag på Fars dag fika och då var dennaglassen och min kladdkaka med fudgeglasyr huvudnumret på bordet Jag serverade lättvispad grädde till kladdkakan men det passade så bra att ha lite god glass till också
En krämig nougat smak toppad meden rik choklad ganace, kan nog inte bli bättre. Efter många timmars experiment fick jag ÄNTLIGEN till den perfekta no-bake cheesecaken, ett av mina bästa verk jag gjort Frozen Ballerina Cheesecake
Vi åt denmed färska jordgubbar vilket blev väldigt gott och det kändes riktigt somrigt. När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egencheesecake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.