Gardinis prisbelönta nougat med salt inbäddad i mörk choklad blev basen i helgens mousse. Räcker om de får stå svalt i ett par timmar innan servering alternativt kan de förberedas redan dagen innan
Jag trodde jag köpte med mig sötpotatis hem från affären i lördags. Istället såg det ut som enbakpotatis, men efter att ha smakat på den insåg jag att det inte var det heller
Önskar jag kunde sticka ut på något vis vad gäller sötsmak, men det är choklad som gäller. Förutom att åka på loppis här på Österlen ägnas dagarna även åt en hel del mat och bak
Den här äppelpajen blev en succé med de aromatiska kryddorna kanel, ingefära och vaniljsocker. Det man ska tänka på att använda mogna äppeln men man kan använda syrliga äppeln med men då får man sockra lite extra i kompotten bara
Nu hade det varit lägligt att ge er ett recept på en stormkaka (ni som har läst Kalle Katt av Richard Scarry för era barn vet vad jag pratar om) men jag bjuder istället på enfrusen cheesecake med ensöt och krämig kolasås på en knaprig och smarrig chokladcookiebotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.