Vispaihop ägg, grädde och kryddorna ien bunke. ½ tsk kajennpeppar. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
) Bilden är gammal, och troligtvisden fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att dentagitsinnan jag satte igång med plastbantning av köket
Tillsättskinkan och låt den få enaning färg. Fräs purjolök, champinjoner och vitlöki smör. Vispaihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar
Den här rätten är entraditionellkurdisk maträtt som jag gjort min egna lillatwist på. Man kan iprincip använda vilka grönsaker man än föredrar, eller slänga i vad man än har ikylen
En tårta som mina arbetskamrater fick smaka på. Det är ljusa bottnar fyllda med en jordgubbskompott och envaniljcreme, spacklad med grädde och täckt med marsipan
När jag gör "asiatiska" marinader (som dentill köttet), så följer jag aldrig något recept, utan blandar mer eller mindre ner allt som känns asiatisktimittskafferi
Min syn på mat har verkligen förändras de senasteåren. Visst har jag alltid tänkt på vad jag stoppar imig, men de senaste två åren har jag insett hur mycket matenvi stoppar i oss påverkar oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.