The post RawFood Yoghurt på cashewnötter, dadlar och spirulina appeared first on Råsaftcentrifugen. Det här är nämligenen grön rawfood yoghurt som består av blötladga cashewnötter, dadlar för sötman och spirulina för färgen
Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Perfekt att förbereda för dej som känner för att bjuda hem någon påmiddag, ett gott mos eller pressade potatisar passar fint till och suger upp den goda såsen extra bra
Hoppas alla har fått en bra start pådennaonsdag. Idag har jag en ledig dag och tänkte försöka få tummen ur och läsa lita kurslitteratur, även om det inte alls känns så lockande
Frukost påenvardag ska vara enkelt, och personligen har jag inte god lust att göra om proceduren varje dag utan kokar därför extra och värmer bara upp gröten till nästa gång
En av alla montrar där man kunde testa en massa superfoods och sedan köpa hem. Tänkte berätta om dagen i både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (men ni har fortfarande hela morgondagenpå er)
)Än så länge har det inte blivit något kött eller kyckling till, vi åt på Rost häromdagen och då blev det en skiva kallrökt lax till, men annars har det bara varit grönsaker, som protein har vi tagit växtbaserade val
Jag fick möjligheten att i fyra dagar medverka på olika scener och dela med mig utav rawfood och berätta om den nya boken ”Mitt Nya RawFood Kök” som givits ut på Massolit förlag
Häll nu det påtoppen av degen. Mixa nötter och frön i en mixer. Häll nu det påtoppen av degen. Blanda sedan ner alla ingredienser i en skål och mosa runt med handen
Salladens vinröda färgspel påtallriken (kan uppmärksammas som "festlig") är liksom mycket iögonfallande och skiljer sig från de flesta lunchrätterna som man stöter påen vanlig vardag
Frukost påenvardag ska vara enkelt, och personligen har jag inte god lust att göra om proceduren varje dag utan kokar därför extra och värmer bara upp gröten till nästa gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.