Enhelg när livet är sådär underbart att leva. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Eftersom det är kallt och ruggigt tycker jag att denna efterrätt passar perfektäven nu i helgen. Den här efterrätten gjorde jag på julafton och den uppskattades av alla och blev en fin avslutning på ett fantastiskt gott julbort
Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen
Helgen är i anstormande och det är bokstavligt talat faktiskt. Här nere på våra breddgrader blåser det friska vindar och ska, enligt utlovade väderlöften, göra ännu mer under natten och morgondagen
Blanda alla ingredienser & grädda i ugn. Ta ett lager med sylt, förslagsvis den här goda blåbärssylten som jag har köpt på Storegården och mellan det andra lagret valde jag marsankräm
Konstigt med tanke på att detta är ett recept på denperfektagulaschen. Den här gulaschen lagade jag för ett tag sedan, men har faktiskt glömt att blogga om den
Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus på landsbygdenen bit utanför London. Vädret höll så vi kunde njuta av poolen, spela fotboll på gräsmattan och grilla på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.