Om du skall ha en kompott eller sylt innan moussen så bör du lägga denna på nästa lager. Ungefär samtidigt hyrde jag en stor fyrkantig fom från Tårtdecor och den var av en Wilton variant
Koka upp, dra sedan av den från värmen. Dela vaniljstängerna på längden med enliten vass kniv. Blanda malen oskalad mandel och övriga ingredienser till en deg
Ja, eller hur. Jag försöker åtminstone hålla nere mängden för varje rätt och mycket kan vi göra förrätter eller goda luncher/fruncher av under kommande juldagarna, så egentligen gör det inget att det blir lite över
Nu kan det även behövas hushållspapper här för att separera och forma bladen dit man vill ha dem. Jag använder mig av en formdyna och bulbulous cone (jag föredrar den framför balling tool som rekommenderas) Sedan fäster jag dessa över ”bollen” så att de överlappar varandra och sitter jämns med hela bollen
Såhär i mellandagarna är det dags att fundera på hur mycket mer man kan äta innan man spricker. Under tidenkan du blanda ihop pepparrotscreme och dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.