FRUSENCHEESECAKE. Citronsmaken höjde dennacheesecakeenormt påminde om. Och för en gång skull kunde vi sitta ute på vår balkong och äta och njuta av sjön som var helt fantastisk
Rör försiktigt i blåbärs purén med en sked lite slarvigt (det blir jättefint när man skär upp cheesecaken än bara en tråkig blå färg som man får när man blandar ordentligt)
En jättegod och lättbakad cheesecake som du kan förbereda dagen innan servering. Passar till konfirmation, på studentfest, till midsommar eller som svalkande sommartårta
Jag tycker cheesecake är supergott men eftersom att jag alltid brukar göra en fryst variant så var jag lite skeptisk till hur denna bakade kaka skulle vara
Nu får ni hålla i er för den här dagen har vi ätit så god mat både till lunch och middag. Båda recepten finns med i detta inlägg och jag garanterar er att om ni vill impa lite hemma nån dag så laga något av dessa recept
Dennacheesecake är ljuvlig och jag fick lära mig den när jag var på tårtkurs hos Magnus Johansson. Cheesecaketårta med kardemumma och rabarberkompott, täckt av italiensk maräng och toppad med svenska bär
Då det var frusencheesecake högt och lågt med kiwi på. Skeda upp cheesecakesmeten i fina glas. Denna fick man riktiga flashbacks från början av nittiotalet
Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusencheesecake. När jag tittar mig i spegeln ser jag en kvinna med spår av småbarnsårens trötthet, begynnande skrattrynkor och fler gråa hårstrå i håret än vad som egentligen borde vara där i min ålder
En raw cheesecake med de ljuvligaste smaker man kan tänka sig. Provsmaka inte smeten bara för då är risken att det inte blir några små cheesecakes gjorda alls – den är förtrollande god kan jag lova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.