sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
Låt detta koka upp och tag genastavvärmen. Förrätten. lite salt och peppar och denenklastevariantenaven hollandaise är färdig, därefter klipper du i så mycket gräslök du själv anser dig det vara värt, själv tycker jag att man kan aldrig överdriva med att lägga i gräslöken, ta i ordentligt är min uppfordring
Lägg i tomaterna och låt allt småputtra enliten stund. I såsen åkte ett gäng av våra fina cocktailtomater ned och till biffarna åt vi sallad, avokado och marinerade kronärtskockshjärtan
Eftersom jag densenastetiden har fått en del förfrågningar på mailenangående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.