Tillsätt äggulorna och matfett under vispning meden ballongvisp så att massan blandas väl. Skala och koka potatisen mjuk, häll av vattnet och låt potatisen ånga av
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter. 500 g krossade tomater med basilika
Gå över medpepparkvarnen. Med facit i hand, att göra felinköp är inte alltid så tokigt. Kalvköttet lagades till i helgen och blev till enklassisk långlagad söndagsstek från boken ”Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag” av Jens Linder
Det här är en irakisk klassiker och lite lyxigare med laxfiléer än som i originalreceptet där man ofta delar mindre fiskar i halvor och friterar dem med både skinn och ben kvar
Toppa fiskgratängenmedresten av räkorna och dekorera med dillvippor. Tillsätt smör, äggulor och salt till potatisen och vispa samman till ett mos med hjälp av en ballongvisp
Vispa ihop äggen, mjölken/grädden och smaka av med salt och peppar och blanda i det mesta av den rivna västerbottenosten (Man kan absolut ha vilkenriven ost som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.