Så här till helgen är det alltid gott med enkaka till kaffet. Blanda ägg, kokosmjöl, kokosolja, honung, vaniljpulver, bakpulver, salt och kanel i en bunke
Har drabbats av enenorm bakiver. Det är märkligt det där, ibland är man bara utled på att baka, sedan kommer man in i en period när man har lust att testa att baka alla möjliga sorters bröd, bullar och kakor
Droppa i karalmellfärg och skakapåsen. På julen är jag småkaks-tokig. På jobbet börjar det dyka upp en och annan chokladask, men jag måste säga att när det kommer till köpechoklad har jag hyfsat god karaktär
Fredag och underbart höstväder, kallt och klart och en explosion av färger. Nu har jag inte bakat något på en vecka så det är ju inte helt omöjligt att det blir något gott till fredagsfikan
mitt mellis idag blev en micro kaka som jag hittade receptet på här, super mumsig var den. Äppleklyftor som dekoration (självklart såå goda äpplen att jag inte kunde låta bli att ta till mellis) + kaffe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.