Jag hade egentligen tänkt att de skulle bli lite tjockare, eftersom jag gillar när de är lite degiga i mitten, men på slutet flöt de ut i rasande fart och plötsligt var hela plåtenenenda stor kaka
Något som kanske inte låter så gott (om man inte är lite smått galen i bacon som jag och sambon är) men som blev en så positiv överraskning, och visar att man inte ska vara rädd för att testa nya saker
Rör runt lite med en kniv för att få mönster i kakan. De fördelarvärmen på ett fantastisk sätt, kakorna blir saftiga och att de sedan får en helt fantastisk form gör ju inte saken sämre
Rör ner övriga ingredienser (blanda först ut bakpulvret i lite mjöl). Den observanta läsaren kanske märkt att fika ofta ingår i vårt utomhus-liv på helgerna
Fördelabären jämnt över ytan (blanda frysta bär med potatismjölet innan de läggs på smeten). Själv gillar jag som bekant inte fluffiga, gräddiga krämer så jag käkade därförkakan utan tillbehör, vilket fungerade alldeles utmärkt det med
Sikta samman mjöl, socker, kakao, bikarbonat och salt i en stor skål. Den här tårtan är att dö för och enliten bit mättar ävenden omättbara som aldrig tycker något kan bli för mäktigt (läs mig)
Slå på parfaiten över den kalla chokladkakan. Låt kakan kallna. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.