Här en kall kycklingsallad med massor av gott och grönt i. Är det nå't jag avskyr är det att försöka blanda sallad i skålar som inte är tillräckligt stora så att grejerna trillar över kanten
-) Inget ska i alla fall stoppa mig från att träffa enmassa härliga matbloggare i helgen. För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Aubergine som bakas i ugnen blir otroligt mjuk och härlig - det krävs en del olja och salt för att sätta smak på den, men i övrigt sköter den sig själv
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Man skulle kunna äta på jobbet, men jag tycker ju att det är roligt att laga mat och sitta ner en stund vid matbordet ochventileradagens händelser
Det är en havregryns- och blåbärspannkaka som är fylld med protein i form av äggvitor. Ni måste ju tro att jag fått dille på pannkakor, för här kommer ytterligare ett recept på just en sådan
Vispa ihop smör och socker till en fluffig massa. Kanske ni också har en trädgård där ni själva odlar rabarber, och känner igen känslan när man tar vara på och lagar något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla
Rör med en värmetålig slickepott eller sked till en jämn massa. Riv mandelmassan grovt. ) och spetsat med Xanté blir det en perfekt välkomstdrink på adventsminglet
Lagade lite småttoch gott som vi var sugna på samt kolla på en film. Tränar i grupp och vi använder oss av bollen i vissa övningar, går upp och ned för en bänk samt gör lite andra övningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.