Tillbehör som röror är ju det som piffar upp varenda måltid, håller ni inte med. Jag har alltid några burkar i kylen med olika varianter som får utgöra det där lilla extra på tallriken – och det bästa av allt är
En lugn lugn helg. Kunde dock ha önskat en annan uppladdning än influensan för oss båda. o) Desserten gick dock hem hos alla fyra, en klassisk kladdkaka bakad i portionsskålar med sojaglass och färska jordgubbar
Här kommer en storfavorit i repris. I USA så finns det färdig kakdeg på rulle som kallas ”slice and bake” för man behöver bara skära skivor och stoppa in dom i ugnen
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Visst, Alla hjärtans dag kanske är lite klyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusenmen det är ju faktiskt kärlekens dag, lite mysigt är det ändå
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.