Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan interiktigtbegripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Ja nu är det visst typ en månad sen jag bloggade. ) Rosor fick jag också. Supergod blev den. Har interiktigt lust med det konstigt nog, jag har ju varitbloggberoende
Vi börjar närma oss mitten på vad som oftast kallas för årets fattigaste månad, januari. Själv ligger jag hemma och är sjuk, för andra gångeninom loppet av en månad
Som ni vet så är det kyl och frysskåpsrens som gäller ijanuari månad, det finnsen hel del att fixaen god middag av och hade faktisktlite frysta örtkryddor som måste användas
Oktober, denmånaden då vi sätter fokus på bröstcancer, och på olika sätt, var och en efter sin förmåga, drar vårt strå tillstacken för att samla inpengartillforskningen
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.