Det visade sig vara den första guidade turen de höll så det var kul att få vara med på premiären. Ta det lite lugnt med salt eftersom pastan ska i sedan också
Ta i lite av grädden och rör om. Så självklart var det upp till lite bevis medlite schyst käk. Skär päronen i klyftor och bryn dem på svag värme i smör tillsammans med socker och mandel
Ät tillsammans med ett gott bröd =). Här kommer ett tips på enhärlig frukost som man gör i en och samma stekpanna och som har massor av goda saker i sig
Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpannamed bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
När man är nöjd meddegen så rullar man bollar i lagom stora bollar. Dock glömde jag köpa lite som hon hade i sina så jag fick göra enegen variant på det
) Häll i moussen i resterade grädde och vänd till ni har enhärlig mousse. Gardinis prisbelönta nougat med salt inbäddad i mörk choklad blev basen i helgens mousse
Det är ju inte min första Croissant baka men jag vet inte exakt hur många gången bakar jag Croissant menden här gången är min första Croissant som bakar medden dyraste ingrediens…
Börja vispa blandningen på medelhastighet tills den börjar vitna. Hade en granne över på middag förra veckan och då bjöd jag bland annat på denna dessert
Vi brukar oftast använda en avokado eller banan för att fylla ut det hela och på så vis få enlite krämigare variant sen öser vi i med frysta bär, något grönt och lite juice eller havremjölk och kör järnet i mixern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.