) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Helvegetariskt/veganskt antingen tillbehör till en helrätt eller som förrätt för den som inte vill äta kött, jättegott och ett måste med den söta vinegretten till
Och vilkenen läcker färg fru Hummer har. För det var faktiskt en hon med tanke på all rom vi hittade. Mera festmat på agendan och denna gång prövade jag gratinera en hummer och redan bara äventyret att klyva och rensaden är nästan en hel historia i sej, menden tar jag inte nu
Lite varmare väder idag, så nu är hälften av mina fönster putsade. Gratinerad torskrygg. Pyntandet får vänta några dagar till, men det kliar i fingrarna, för nu längtar man efter ljus, i mörkret
500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 70 g färsk spenat
Välkommen höstlovet. Det bjöds på nedan ljuvligt goda gratinerade kycklingrätt. Höstlovet är alltid ett tacksamt inslag mitt i höstterminen, och jag märker det än mer nu när jag är tillbaka i skolvärldenigen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.