En gräddig och syrlig kycklingpasta.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pasta med citronkycklingsås 2 port + matlåda
  • 400 g kycklingfilé i mindre bitar
  • 1 msk kycklingfond
  • 2½ dl grädde av valfri sort
  • ½ dl crème fraiche
  • ½ citron, rivet skal och saft
  • 1 msk teriyakisås
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • hackad persilja
  • salt och svartpeppar
  • maizenaredning för ljusa såser
  • Stek kycklingbitarna tills de är genomfärdiga.
  • Blanda samman övriga ingredienser utom persiljan i en gryta och låt det koka upp under omrörning.
  • Låt såsen puttra samman några minuter och smaka av.
  • Red av med maizena till önskad konsistens och tillsätt sedan kycklingbitarna och sist persiljan.
  • Servera såsen till valfri nykokt pasta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.