Häll över allt imixer för att få fram denkrämiga känslan på soppan och det blir så mycket godare. Igårfick det blispenatsoppa, då jag plötsligt blev sugen, kanske ja led av järnbrist *ler* Har riggat upp min kamera och ska inskaffamiglite bättre ljus så ja kan få till det med minabilderigen
La denien smord ugnsfastform och hällde över en sås gjord på stekt rökt sidfläsk som jag hällde grädde över och lät grädden samla ihop alla goda smaker från fläsken och blianingens tjockare
Enbillig pastagratäng (och god. Jag hade också kvar lite av ensvampstuvning som fick åka med igratängen (jag slänger aldrig mat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), menden står inte med i receptet
Den här sagoliktgodalinscurryn med blomkål och morötter rörde jag ihophäromdagen. En mycket smakrik och mättande maträtt som jag definitivt kommer att göra fler gånger
Just dennavariant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariskafiskbiffar (se här eller här)
Härliga lördag, himmelen är blå och på den har någon vänlig själ satt en stor och härligt gul sol. Ikvällblir det kycklingtillmiddag och igår festade vi på anka, fortsätter det så här så lär det snart börja växa fjädrar på våra ryggar
Vitlökivinägretten och rädisorisalladen. Det blir ungefär likadant varje gång. Jag har entendens att ofta följa gamla hjulspår när det gäller att göra sallader
En efterrätt värdigfinrestaurangen blev det goda resultatet. Det är inte ofta vi äter efterrätt, menidag låg enmogen, färsk ananas och pockade på uppmärksamhet på köksbänken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.