Stek de tunna bröden i enhet och torr stekpanna på båda sidor. Blanda korianderfrö, spiskummin, garam masala och chiliflakes i en skål och ställ åt sidan
Det här var enenkel och smidig, het kikärtsgryta som blev klar i ett nafs. Jag misstänkte att den angivna mängden skulle bli lite för mycket för min smak, så jag tillsatte lite i taget tills jag var nöjd med styrkan
Stek de tunna bröden i enhet och torr stekpanna på båda sidor. Blanda korianderfrö, spiskummin, garam masala och chiliflakes i en skål och ställ åt sidan
Så det var enganska matt Remsan som trampade hem i värsta snöstormen idag. Igår började jag känna att det satt en kråka och ville kraxa i min hals, men detta förträngde jag
eller egentligen älskar jag alla havets läckerhetermen skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
) Vet inte vad de heter på svenskamen deras doft påminner om timjan. Detta bjöd vi våra vänner på häromkvällen när vi hade enindisk afton hemma hos oss
Igår var det dags att testlaga nästa indiska maträtt från loppisboken Hurry Curry, en vegetarisk rätt som inte gick hem hos den yngre generationen här hemma (har visst inte lyckats med mina egna råd och tips kring att få barnen nyfikna på nya smaker, som jag bland annat tar upp Här ) men vi vuxna gillade dock den annorlunda söt/starka kryddningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.