Så var det äntligen dax fören middagsbjudning i det Atterstigska hemmet. Det har varit dåligt med bjudningar med fler än en gäst på sista tidenmen det ska bli bättring det lovar jag
Om du inte är väldigt hungrig, vill säga… Låt omeletten ta sin tid för att stelna. I teorin funkar det ju både till frukost, lunch och middag (ja, inte samma dag kanske) men eftersom jag är en smörgåsätare av rang så sparar jag oftast den varma maten till senare på dagen
)Visst ska det firas och varför inte med en skönt hemgjord variant av Napolionbakelse. Spröda mördegsplattor, äppelmos och hallonsylt, godaste vaniljkrämen, tjock vispgrädde och söt glasyr
Perfekt att förberedaför dej som känner för att bjuda hem någon på middag, ett gott mos eller pressade potatisar passar fint till och suger upp den goda såsen extra bra
En riktig fest tårta fylld med vaniljkräm, hallon och vit chokladmousse. Spacklade gjorde jag med italiensk marängsmörkräm och sedan dekorerade jag med chokladglasyr, Ferrero Rocher, jordgubbar, chokladrån och Dr Oetkers naturliga hallondekoration
Fören extra matig soppa tillsätts kokta bönor eller linser. Mixa soppan slät med en stavmixer. Toppa soppa med riven mjölkfri ost (jag använde Jeezly original)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.