Skriv utE-postFacebookTwitterGoogle. Det pratas om vabruari, vinterkräksjuka och influensa och ser vi oss omkring på våra arbetsplatser ligger det en viss sanning i detta
Separera äggulorna från vitorna. Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat. Smält den vita chokladen tillsammans med grädde försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn
Dela äggulan ifrån vitan (spara äggulorna, av de gjorde jag glass). Vänd försiktigt över denpå ett nytt bakplåtspapper med undersidan uppåt, när marängbotten har svalnat helt
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Putsa filén fin frånsenor. ) Den smördegsinbakade getosten serverades påen bädd av ruccola, lufttorkade skinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkade tomater
Receptet kommer från Arla och det enda som jag ändrade på var att jag tog koriander i stället för persilja i gremolatan och hummerfond i stället för skaldjursfond i såsen
Matlagning är en konst - det är så sant som det är sagt. Såsen avrundas på ett roligt sätt med hjälp av ett riktigt husmorsknep, nämligen att smaka av den med rårivet äpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.