Detta moment för att spenaten inte ska förlora sin fina gröna färg. Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkorochen parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- ochspenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Detta moment för att spenaten inte ska förlora sin fina gröna färg. Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkorochen parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- ochspenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Sen så är det himla kul när dom som är lite sådär fina av sig sitter där och pillar med kräftskalenoch försöker se snygga ut när dom äter fastän det är apselut totalt omöjligt att käka kräftor snyggt så det ser egentligen bara ännu knäppare ut när man försöker
Släng ner ennäve mjöl eller två i en skål. Slå och bryt sönder vitlöksklyftorna med handen, lägg dem i stekpannan och tillsätt därefter genast de mjöliga räkorna
Lägg laxen i en ugnsform. Och det var enkelt att göra. Det här blev verkligen jättegott. Lax Loranga. Tillsätt grädde, crème fraîche, vin, läsk, dill, fiskkrydda, salt & peppar och koka upp
Idag hag jag lagat lax till lunch igen, menden här gången tillsammans med en varm romsås ochräkor. Skär laxfiléerna på längdenoch lägg dem i en smörad form
Blev tipsad om den här rätten av min fina mamma. Skär laxen i bitaroch rör ner. Hon hade lagat det en kväll och pappa, som sällan har nån direkt åsikt om sånt där, hade tyckt att det var jättegott
Vartefter lägger jag på blötlagda hickoryspån över de glödande briketterna för att få lite mer rökutveckling och därmed smak på den till synes färska ochfinalaxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.