Lägg i hönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. Servera soppan med bröd. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Chipotlesmörsåsen kan förberedas fram till att sista smöret ska blandas i. Frityroljan kan silas närden kallnat, förvaras i kyl och sedan användas till fritering flera gånger
Glassen var helt klart över förväntan om ni frågar mig. Vänta inte för länge, då smälter den. Solen har stekt på som bara den i helgenochnär sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Häll upp i en smord och ströbröad form med löstagbara kanter och så skjuts in i ugnen. Den var inte torr somden originella morotskakan, utan mer kladdig, och det är precis så jag vill ha det
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter ochbär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.