Fyll på medvatten så att grönsakerna är täckta hela tiden. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Lägg morötter, pepparroten och tomatpurén i vatten och koka upp, låt det puttra sedan tills grönsakerna är rejält mjuka
Det klassiska elefantörat som består av en utbankad biff som får form och storlek efter ett elefantöra, här är enklassisk variant med inslag av oklassiska tillbehör
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Trots frugans skeptisism baserat på minnen från bamba blev det en riktig hit, även om jag kanske för min egen smak skulle vilja öst på lite mer med det lite mer ättika i den sötsura såsen för min smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.