En bakelse med känsla och smak av Paris och Champagne
Tulipans Bakverk
Tulipans Bakverk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • CHOKLAD OCH MANDEL BROWNIE
  • 350 g smör
  • 5 dl socker
  • 6 st ägg
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 nypa havssalt
  • 3 dl kakao
  • 3 dl mjöl
  • 3 dl mandelflarn
  • 350 gram grovhackad mörkchoklad
  • MOUSSE
  • 5 dl grädde
  • 5 blad gelatin
  • 4 dl Alexander Bonnet Grande Réserve Brut Champagne
  • 3 äggvitor 1 dl socker
  • CHAMPAGNE SPEGEL
  • 4 gelatinblad 2 dl Alexander Bonnet Grande Réserve Brut Champagne
  • CHOKLAD MACAROONS
  • 150 g fint fint malen mandel
  • 150 g florsocker
  • 2 msk kakao
  • 120 g äggvitor, uppdelat i två skålar
  • 35 g socker
  • 150 g socker till sockerlag
  • 50 g vatten till sockerlag
  • Karamellfärg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.