Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medanhimlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisstmen jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Vispa äggvitorna medhälftenav sockret till ett hårt skum. Bred ut på plåt med bakplåtspapper. Årets första födelsedag skulle firas och åsikterna om vilken tårta som skulle avnjutas var självklart vitt skilda
Vi fortsatte med projekt köksträdgård förra sommarenmen tyvärr blev det inte så mycket planterat som vi önskat, men några rabarberplantor petade vi ner och till min glädje verkar de ha trotsat vinterns kyla och lyckats medbedriften att kravla sig upp ur jorden, hurra
Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, rom, dill och citronjuice i en skål. Lägg upp salladen på två tallrikar och fördela ävenden varmrökta laxen på dessa
Den traditionella kurdiska Tepsin brukar oftast bara vara kryddade med salt och svartpeppar men som de flesta vet så älskar jag att krydda min mat med det jag föredrar och experimentera lite med kryddor tills jag blir nöjd, i det här tillfället har jag slagit ihop två olika kurdiska rätter till en, vilket jag tyckte funkade bra ihop
Såå skönt med lite lediga dagar igen. Hade en period i mitt liv när jag jobbade Alla dagar när folk var lediga o verkligen njuter Nu när även jag är ledig
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Garnera medden mixade spenaten, riv över lite citronzest och avslutameden nypa flingsalt. Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp aven ballongvisp i det vita vinet
Jag smaksatte denmedminafavoritercitron, vanilj och lakrits, enenligt mig helt magisk kombo. Och jag tröstar mig med att hemma vänta den här godsaken, encitron och lakritskaka
Mer fisk blir det i helgen då mina föräldrar kommer hem på besök. Men det roligaste av allt är att hitta på nya recept med smaker jag älskar i stället för att köra på det traditionell hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.