Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menyn Recept här på bloggen så finns det så klart en massa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
Det här är verkligenen hekt annan kall sås. Shish kebab är en favorit sedan många år tillbaka, och det är ofta det första i grillväg jag blir sugen på när säsogen börjar
Som att det inte räckte med dessa variationerna kommer här ytterligare ett alternativ av korvgrytan, dennagången med lite annan kryddning än den vanliga
Nyss hemkommen från Paris där julen var allt annat än vit. En tradition för mig är att gå till Notre Dame och titta på den stora vackra granen, stämningen är verkligen magisk
Varför inte prova enannan glöggsort. Dem tar jag till någon annanjulglass – har planer på glass som smakar både lussekatt, pepparkaksdeg, knäck och polka
Min jul firades i mina [. Tänk, julen 2011 är redan över och kommer inte tillbaka, ett stort tack till ALLA er som kom in med ett God jul att dela med er av, jag var med er alla i tankenäven om jag aldrig hade tillräckligt med internettid för att kunna kommentera tillbaka till er
visserligen inte hemgjord, men nog så god. Som motvikt til den färdigköpta gravlaxen rörde jag ihop två riktigt fina tillbehör till, som jag blev närapå barnsligt nöjd med
Det blev enannan variant än vad jag först hade tänkt baka i går när jag gjorde jordgubbspaj. Bland annat ska jag se till att göra mer jordgubbssylt, för den jag gjorde förra året på vår egna jordgubbar är den godaste sylt jag någonsin har ätit (ursäkta om det lät som skryt)
Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord". Med sina klara färger är denen njutning för ögat, men också för magen
Ingenjul utan knäck. men inte detsamma. Längtar så tills julafton. ) Nu är jag färdig med mina jul-godis-måsten och nu börjar kampen mot viljan att vräka i mig allt på en gång
ICA bjöd in till den bästa julfrukosten jag någonsin varit på. Hur pyntar vi, vad slår vi in paketen i och vilken slags stjärna kommer hänga i fönstret
För mig är det lite av enjulklapp varje gång man öppnar en sakéflaska, ibland är det den där presenten man alltid önskat sig och ibland är det där mjuka paket man hoppades på att man skulle slippa
En sak är att man vid lunchen kan få inspiration till nya rätter och idag var en sådan dag. Han hade stått hemma och gnolat på något visa och slängt ihop något som hette Seafood Showder från Arlas receptbank och doften som kom farandes i lunchrummet förförde helt klart min fisksoppeälskande näsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.