Emelies Hallonmuffins
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 18 februari 2017
  • 12 muffins
  • 2,4 dl frysta hallon ca
  • ½ dl socker
  • 4 dl vetemjöl
  • 0,8 dl strösocker
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk bikarbonat ½ tsk salt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1,7 dl grekisk yogurt 10%
  • 0,8 dl matolja eller annan neutral olja
  • 1 ägg + några hallon till att sticka ner hela i smeten
  • + florsocker att pudra muffinsen med eller lite Philadelphiaglasyr
  • 0,8 dl strösocker
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk bikarbonat ½ tsk salt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1,7 dl grekisk yogurt 10%
  • 0,8 dl matolja eller annan neutral olja
  • 1 ägg + några hallon till att sticka ner hela i smeten
  • + florsocker att pudra muffinsen med eller lite Philadelphiaglasyr

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.