/Köket-redaktionen. Glöm inte att matsortera skal från lök och ägg samt rester från dill och gräslök för en hållbar matlagning, och njut av din gubbrörapå fröknäcke
Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw
Servera på hårt bröd eller grovt rågbröd. Hacka matjessillen. 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g 4 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök ½ dl färsk dill ½ dl Arla® gräddfil 1 krm svartpeppar 1 msk sillspad
Lägg ett salviablad på varje ostskiva och stek dem gyllene på båda sidor i lite olja. Koka under tiden upp vatten till pastan och koka den enligt anvisningar på paketet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.