Häll på hälften av vattnet och lägg i pepparkornen. Koka under lock på svag värme ca 30 minuter eller tills köttet är mört. Koka tills grönsakerna är nätt och jämnt mjuka, ca 10-15 minuter
Lägg en liten klick crème fraiche på varje kvadrat. Toppa med riven fetaost och en tomat delad på två. Tina smördegen och sätt ugnen på 175 grader. Skär ett tunt snitt ca 1 cm in från kanten på varje kvarat. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
Lägg en liten klick crème fraiche på varje kvadrat. Toppa med riven fetaost och en tomat delad på två. Tina smördegen och sätt ugnen på 175 grader. Skär ett tunt snitt ca 1 cm in från kanten på varje kvarat. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark. Lägg upp på tallrikar, ringla över lite teriyakisås och strö över sesamfrö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.